بررسي و رفع مشکلات صنايع دستي شهرستان تاکستان

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي استان قزوين،حميد رضا قاسمي معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان با اعلام اين خبر گفت: با توجه به بررسي‌هاي انجام شده جهت شناسايي موانع و مشکلات صنايع دستي و هنرهاي سنتي در استان نشستي با نماينده مردم تاکستان در مجلس شوراي اسلامي و عضو فراکسيون صنايع دستي و گردشگري برگزار شد و مسايل اين حوزه به صورت کامل ارائه و راهکارهاي مناسبي براي برون رفت از مشکلات مطرح شد.

قاسمي با اشاره به پتانسيل و ظرفيت موجود در صنايع دستي اظهار داشت: استان به دليل پيشينه غني باستاني و تاريخي از فرهنگ و هنر ارزشمندي برخوردار بوده که با شناسايي هنرهاي منسوخ شده و کشف آثار به دست آمده از محوطه هاي باستاني يکي از مراکز مهم کاوش‌هاي علمي در بخش صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان به شمار مي‌رود و اميدواريم با هدايت و برنامه ريزي صحيح بتوانيم در حفظ و احيا هنرهاي سنتي و رونق اقتصادي در بخش صنايع دستي استان گام موثري برداريم.

وي همچنين افزود: بيمه صنعتگران، اجراي ماده113 قانون برنامه چهارم توسعه، پيگيري مستمري پيشکسوتان صنايع دستي، آموزش اختصاصي صنايع دستي و صدور گواهي نامة آموزشي صنايع دستي به صورت رسمي و آکادميک در سطوح بالاي تحصيلي، احداث شهرک‌ها و بازارچه‌هاي صنايع دستي، اشتغال زايي براي روستائيان به ويژه بانوان و... از جمله پيشنهادات و راهکارهاي مطرح شده براي توسعه و حمايت صنايع دستي و رفع مشکلات مطرح و با قول مساعد پيگيري جهت اجرايي شدن موارد از سوي نماينده مردم تاکستان در مجلس شوراي اسلامي همراه شد.

شهرستان تاکستان در سي کيلومتري جنوب غربي قزوين قرار دارشته و که با داشتن 304 اثر شناسايي شده و 197 اثر در فهرست آثار ملي يکي از مناطق باستاني بوده و دومين توليد کننده انگور کشور به شمار مي‌آيد. از صنايع دستي اين منطقه قاليبافي، گليم، گيوه دوزي، منجوق دوزي، سبد بافي، ظروف مسي و... را مي‌توان نام برد./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388050731